Çatalarmut İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç haline getirmek Okulumuzda her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini sağlamak Okulumuzda hem öğretmenler hem öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmasını sağlamak Okulumuzda çalışanlar attıkları her adımda kendilerinden emin olsunlar,hiçbir şeyden endişe duymasınlar istiyoruz Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın düşüncesindeyiz.

Misyon: Bizler toplumun gereksinim duyduğu yararlı bireyi gerekli bilgi ve becerilerle donatarak sunmak için varız.Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

Saatler: BAŞLAMA 08:50 BİTİŞ 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0362 4324064

WEB - https://catalarmutilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çatalarmut Mahallesi Babacan Sokak No21 İLKADIM/SAMSUN

Yerleşim Yeri - Büyükşehir

Adres - Çatalarmut Mahallesi Babacan Sokak No21 İLKADIM/SAMSUN

Ulaşım Belediye otobüsleri ve 3.Hat Dolmuşları ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3,5km uzaklıktadır.